Reacția lui Rădoi când a fost întrebat despre preluarea șefiei FRF. Un nou atac la Marica

Selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a declarat, joi seara, în conferinţa de presă de la finalul partidei cu Islanda, scor 0-0, din preliminariile CM 2022, că nu se gândește să candideze la șefia fotbalului românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 09:00
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 09:09

După egalul cu Islanda, scor 0-0, Mirel Rădoi s-a arătat extrem de nemulțumit de nivelul fotbalului românesc și nu s-a ferit chair să trimită câteva săgeți la adresa oficialilor din Federație, moment în care a fost întrebat dacă nu vrea să candideze la funcția de președinte FRF la următoarele alegeri pentru a pune el lucrurile la punct.

Selecționerul României a declarat că nu se gândește în momentul de față la așa ceva și a profitat de moment pentru a mai trimite câteva săgeți către Ciprian Marica, cel care l-a criticat în mai multe rânduri.

„Nu, am luat-o pe calea asta, deocamdată, nici nu s-a uscat cerneala bine pe licență și mă apuc să..? Probabil că colegul meu de dinainte, Ciprian (n.r Marica), o să candideze ca președinte al Federației că își dorește de foarte mulți ani. Am înțeles că a făcut lucruri foarte bune la Farul în perioada în care a fost, un teren foarte bun”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă de la finalul meciului.

Duminică se vor juca ultimele partide din grupă, Armenia - Germania, Macedonia de Nord - Islanda şi Liechtenstein - România (Vaduz), toate de la ora 19:00.

Pentru a ocupa locul al doilea în grupă şi a se califica la baraj, România, care nu a mai participat la o Cupă Mondială din 1998, are nevoie de o victorie cu Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă la Skopje cu Macedonia de Nord.

Modifică setările cookies