”Ministrul Apărării” are motive de încredere înainte de România - Islanda: ”Echipa națională a avut un progres”

Cu o victorie împotriva nordicilor, tricolorii lui Rădoi vor evolua aproape sigur în barajul pentru Mondialul din 2022. Meciul e LIVE pe Pro TV și VOYO.ro, de la ora 21:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 18:35
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 18:41

Fostul internațional Dorin Goian este încrezător înainte de meciurile cu Islanda și Liechtenstein, care ar putea asigura, pentru ”tricolori”, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială de anul viitor.

Ce a remarcat Dorin Goian: ”Echipa națională a avut un progres consistent”

„Cred că primordială este forma echipei. Vedem cu toții că în ultimele jocuri, echipa națională a avut un progres consistent în joc și asta ne dă speranțe pentru o victorie în jocul de astăzi. 

Vedem că, în mare parte, în ultimele jocuri, a folosit același sistem de joc, n-a mai schimbat ca la început. Probabil și jocurile, de la începutul campaniei, nu au făcut bine nici jucătorilor. Schimbând sistemul de joc și mulți din jucători nu se poate consolida o echipă sau niște relații de joc, dar uite că vedem, în mare parte, un ”11” cât de cât asemănător la fiecare meci, cu mici excepții”, a spus fostul fundaș, poreclit ”Ministrul Apărării”, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Cu două victorii în meciurile din luna noiembrie, acasă cu Islanda (joi, de la ora 21:45, LIVE pe PRO TV și VOYO) și în deplasare cu Liechtenstein (duminică, de la ora 19, LIVE pe PRO TV și VOYO), tricolorii se califică în barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar de anul viitor.

România - Islanda | Întâlniri directe:

Islanda - România 0-4 (9 octombrie 1996)

România - Islanda 4-0 (10 septembrie 1997)

Islanda - România 2-1 (8 octombrie 2020)

Islanda - România 0-2 (2 septembrie 2021)

Modifică setările cookies