Nationala Romaniei risca sa joace cu Spania FARA spectatori! FRF condamna scandarile galeriei din Malta  

Nationala Romaniei risca sa joace cu Spania FARA spectatori! FRF condamna scandarile galeriei din Malta  

Din articol

Recidivista, echipa nationala risca noi sanctiuni din partea UEFA. 

Suporterii echipei nationale prezenti la meciul din Malta din preliminariile EURO 2020 au scandat impotriva Ungariei, iar FRF condamna comportamentul lor. Miza este uriasa: urmeaza un meci de gala cu Spania pe National Arena in luna septembrie. Nationala este deja recidivista in urma incidentelor din preliminariile Cupei Mondiale si partidele din Nations League, cand un sector de pe National Arena a fost inchis la meciul cu Serbia, iar partidele cu Muntenegru si cu Lituania. Sanctiunile UEFA sunt progresive, astfel ca urmatoarea pedeapsa va fi si mai aspra!
 

COMUNICAT FRF

Federatia Romana de Fotbal se delimiteaza de actiunile grupului de spectatori care a luat loc in sectorul suporterilor romani la meciul din Malta de luni seara si a folosit scandari xenofobe pe parcursul jocului.

FRF nu tolereaza un astfel de comportament care contravine regulamentelor in vigoare ale tuturor competitiilor sportive si care nu face cinste niciunui sustinator al nationalei Romaniei.

Prin astfel de actiuni, cei responsabili ii pot priva pe toti suporterii romani de sansa de a incuraja echipa nationala de pe stadion.

Federatia Romana de Fotbal le multumeste tuturor fanilor care au fost prezenti atat in Norvegia, cat si Malta, si au ales sa sustina intr-un mod civilizat echipa nationala a Romaniei!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies