Marius Lacatus ii APARA pe Stanciu si Mogos: "Vorbim de jucatorii cu experienta, dar golurile primite au plecat de la mijloc, unde erau Rus, Nedelcearu si Baluta"

Spania - Romania se joaca astazi, de la 21.45, in direct la PRO TV. 

Marius Lacatus a vorbit despre meciul Romaniei cu Suedia, dar si despre viitorul nationalei si a selectionerului, Cosmin Contra.

"Acum a trecut cutitul si de os, inaintea meciului cu Suedia. Parca era o echipa tematoare, fara reactie la ce jucau suedezii, fara realizarii. Au fost apasati de importanta jocului. 

In momentul in care ai o anumita valoare, lumea isi doreste de la tine foarte multe. Sigur ca cei care l-au criticat nu se gandeau la Rus, Nedelcearu, sa salveze echipa. Este un jucator cheie Stanciu. 

Noi vorbim doar de jucatorii cu mai multa experienta, dar sa ne uitam la golurile primite, unde se aflau jucatorii de la nationala de tineret: Rus, Nedelcearu si Baluta.

I se vor da sanse in continuare lui Mogos, ramane de vazut daca va continua. 

Este o problema si de atitudine. In anumite jocuri, poti compensa cu atitudinea, diferenta de valoare. Cand jucatorii cu experienta vorbesc despre valoare, inseamna ca acolo suntem. Este o diferenta foarte mare intre ce se joaca la U21 si ce se joaca la prima reprezentata.

Problema nu e daca pleaca sau nu Cosmin, problema e, pe cine pui in locul lui pentru meciurile de la baraj. Totusi, Cosmin si staff-ul lui, cunosc cel mai bine jucatorii", a declarat Marius Lacatus in exclusivitate la PRO X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT