Marea problema a Romaniei U21! "A ridicat stacheta foarte mult" Capitolul la care nationala lui Radoi nu are solutie

Romania U21 a pierdut primul meci din campania de calificare pentru EURO 2021 cu Danemarca.

1-2 a pierdut nationala lui Radoi meciul cu danezii. Romania U21 a fost condusa cu 2-0. Florinel Coman a marcat pentru 2-1 si tot el avea sansa sa aduca un egal pe final de meci, insa a ratat o lovitura de la 11 metri. 

Vlad Munteanu, managerul de la U21, a dezvaluit ca nationala de tineret a ramas fara lider dupa ce Andrei Ionut Radu a facut pasul la seniori. Portarul care a evoluat la EURO 2019 era omul care ii motiva pe colegii sai inainte de fiecare meci cu discursurile sale.

"Au avut cu siguranta emotii. Vreau sa va aduceti aminte cum a inceput campania precedenta, cu o victorie in Liechtenstein. Dar a trebuit ca Dani Isaila sa lucreze mult la mentalul jucatorilor, si tot nu a fost o victorie clara. Da, jucatorii au intrat tematori si de aici poate si dezamagirea noastra. Dar au vazut cum sta treaba si daca vor sa ajunga sus, trebuie sa faca totul. 

Andrei Radu a ridicat stacheta mult in ceea ce priveste liderul vestiarului. Nu am avut un lider acum. Cand era Andrei s-au stabilit pe parcurs ierarhiile. Probabil si acum se va intampla la fel. In momentul de fata nu e nimeni vazut ca un lider si Florinel Coman nu stiu daca isi poate asuma acest lucru, dar ne-a aratat aseara ca poate evolua la un nivel ridicat si ma bucur pentru el", a spus Vlad Munteanu, managerul nationalei U21 la PRO X. VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT