"De doi ani le-am zis celor de la Barcelona sa-l ia! Acum imi spun ca le pare rau!" Dezvaluire incredibila a lui Gica Popescu despre un international U21

Tudor Baluta putea fi coleg cu Messi la Barcelona!! Doi ani s-a rugat Gica Popescu de sefii Barcei sa-l ia pe eroul Romaniei de la tineret.

La 20 de ani, Tudor Baluta are mai multe meciuri in nationala mare decat la tineret. El va ajunge dupa EURO la Brighton, echipa care l-a cumparat de la Viitorul cu 3 milioane de euro.

Gica Popescu: "L-am propus pe Baluta la Barcelona! Acum imi spun ca le pare rau"


Gica Popescu spune ca l-a propus pe Baluta la Barcelona, dar catalanii nu l-au vrut atunci.

"Tudor Baluta a stat sapte ani la academia mea de fotbal. S-a uitat mult la TV si a invatat sa dribleze de la mine. Dribleaza la fel de mult cum o faceam si eu", a spus Gica Popescu.

In iarna, Hagi l-a vandut pe Baluta la Brighton cu 3 milioane de euro.

"Eu de doi ani de zile le zic celor de la Barcelona de Baluta. Acum mi-au dat dreptate, acum imi spun: ne pare rau ca nu te-am ascultat", a mai spus Gica Popescu.

Si Becali il regreta pe Baluta. Ar da imediat 3 milioane ca sa-l ia din Anglia.

"Am asa o durere in suflet ca pe Baluta si pe Cicaldau nu i-am luat eu! Stii cum e...te consulti cu specialistii, o dai in bara", a spus si Gigi Becali.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT