Romania - Bosnia edi iordanescu MIhai Stoichita Nations League Nationala

Mihai Stoichiță s-a convins! Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C

Naționala României a câștigat cu Bosnia și Herțegovina în Giulești, scor 4-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:38
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:36

Chiar dacă a învins-o pe Bosnia și Herțegovina cu 4-1 pe Stadionul Rapid - Giulești, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, din cauza rezultatelor slabe din iunie.

Muntenegru nu a reușit să se impună acasă cu Finlanda, încasând două cartonașe roșii, iar asta a definitivat retrogradarea României.

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre Edi Iordănescu și a evidențiat faptul că, în ciuda rezultatelor slabe, rămâne în continuare selecționer.

Stoichiță: „Continuăm cu Edi”

„Continuam cu Edi pentru ce am vazut in ultimele 2 meciuri. Acelasi lucru l-am fi facut si cu Boloni.”, au fost cuvintele lui Mihai Stoichiță la Orange Sport.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies