"Auzi, de cate ori ai castigat pe Camp Nou!?" Moment GENIAL cu Mbappe si Pochettino. Ce i-a zis Kylian antrenorului sau :))

kylian mbappe Mauricio Pochettino Liga Campionilor "Auzi, de cate ori ai castigat pe Camp Nou!?" Moment GENIAL cu Mbappe si Pochettino inaintea meciului! Ce i-a zis Kylian antrenorului sau :))
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 03:20
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 03:25

Mbappe simtea ca PSG va face un meci de tinut minte pe terenul Barcelonei!

A avut un dialog genial cu antrenorul Pochettino inaintea partidei. Mbappe a fost curios sa afle de cate ori a castigat argentinianul pe terenul Barcelonei. Cand Pochettino i-a spus ca a batut doar o data, si atunci ca jucator, Mbappe l-a asigurat ca marti seara va veni a doua sa victorie acasa la Barcelona.

"Kylian se simtea bine, linistit. La antrenamentul de ieri m-a intrebat de cate ori am castigat pe Camp Nou. I-am spus ca o singura data, cand jucam la Espanyol. Mi-a raspuns ca acum va veni a doua mea victorie pe terenul Barcelonei. Acum, la final, mi-a: 'Vezi, ai castigat de doua ori acum!'", a povestit amuzat Pochettino la conferinta de presa de dupa jocul istoric dintre Barcelona si PSG, terminat 1-4.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!