„Primeam mesaje să-l demit pe Ovidiu Burcă”. Cum a descris Vlad Iacob relația cu antrenorul lui Dinamo

Dinamo liga 2 Ovidiu Burca Vlad Iacob Liga 2 Ovidiu Burcă
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 20:28
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 20:28

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii a II-a.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre relația pe care o are cu Ovidiu Burcă. Oficialul „câinilor roșii” a precizat că, în ciuda faptului că primea zilnic mesaje care-i cereau demisia tehnicianul, a avut încredere deplină în Burcă la echipa din Ștefan cel Mare.

„Primeam mesaje să-l demit pe Ovidiu Burcă”. Cum a descris Vlad Iacob relația cu antrenorul lui Dinamo

Conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, Ovidiu Burcă a înregistrat 24 de partide pe bancate tehnică a lui Dinamo și, totodată, a obținut o medie de 1.63 de puncte pe meci. 

„’De ce l-ai adus pe Ovidiu Burcă. Era nevoie de un antrenor cu experiență’. Aceste marote pe care le vedeți foarte des în fotbal. Am rezistat. Am avut momente dificile. Nu m-au afectat neapărat la început, deși contestațiile erau destul de multe și în jurul meu și în jurul lui Ovidiu Burcă și primeam mesaje personale pe rețelele de socializare să-l demit, să-mi dau demisia. 

Știam că e nevoie de timp pentru integrare, pentru sudarea relațiilor de joc, pentru ca lotul să ajungă cu pregătirea fizică la nivelul așteptat, măcar la nivelul mediu care se regăsea în Liga 2. Eram pregătiți pentru înfrângeri consecutive în acel moment. Am început cu o victorie.

Ulterior, deși am avut niște performanțe în teren peste așteptări și am făcut partide bune, am pierdut. Am primit niște goluri destul de ușor pe greșeli individuale. Lucrurile nu arătau extraordinar din punct de vedere sportiv, dar nu mi-am pierdut încrederea niciodată în staff-ul tehnic și mai ales în Ovidiu Burcă”, au fost cuvintele lui Vlad Iacob, potrivit Fanatik.


Dinamo debutează în playoff-ul Ligii doi, pe teren propriu, pe stadionul „Arcul de Triumf”, în fața Gloria Buzău, sâmbătă, 18 martie, de la ora 11:00.

Cum arată play-off-ul din Liga 2

  1. CSA Steaua - 40p
  2. Poli Iași - 40p
  3. Oțelul Galați - 36p
  4. Unirea Dej - 32p
  5. Gloria Buzău - 31p
  6. Dinamo - 31p

În play-off, punctele nu se înjumătățesc. Partidele din play-off se vor desfășura în sistem tur-retur, fiecare echipă urmând să dispute 10 jocuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!