Primele imagini cu Vinicius în România! Fundașul urmează să semneze cu FCSB! Ce a spus

Gigi Becali a mai pregătit o mutare importantă pe piața transferurilor! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 17:24
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 17:58

17:30 Vinicius a ajuns în România pentru a face vizita medicală cu FCSB și a oferit o declarație scurtă: „Sunt bucuros că am revenit în România! Vorbim după...”  

  • „A semnat un contract!” Vulturar, detaliile momentului despre transferul lui Vinicius la FCSB


Patronul FCSB-ului nu este în totalitate mulțumit de jucătorii pe care i-a adus pentru postul de fundaș central, astfel că îl va transfera și pe Paulo Vinicius, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. 

Gigi Becali a spus în repetate rânduri că își dorește un fundaș care să dea cu capul, iar brazilianul este cunoscut pentru jocul său aerian, fiind om de bază în echipa ardelenilor în ultimele sezoane. Vinicius vine în România în cursul zilei de luni, iar în așteptarea sa a mers agentul Florin Vulturar, care a oferit noi detalii despre înțelegerea cu jucătorul. 

Impresarul a dezvăluit că Vinicius a semnat deja un conctract, pe mail și urmează să facă vizita medicală. 

„Este rezolvat în proporție de 90%. Trebuie să vină să facă vizita medicală și după vom vedea restul detaliilor, însă în proporție de 90% s-au înțeles, a semnat un contract prin e-mail și trebuie doar să facă vizita medicală. 

Au existat două oferte, una din Portugalia, una din România. El a fost în vacanță în Brazilia și s-a antrenat cu o echipă de acolo. Am vorbit vreo două săptămâni după ce a ajuns în Brazilia”, a spus Florin Vulturar la aeroport. 

 

„L-am adus pentru că nici ăsta nu dă cu capul!” 
 

După victoria cu Universitatea Craiova din a doua etapă, Gigi Becali a confirmat că îl va transfera pe brazilianul de 36 de ani și a dezvăluit care este motivul pentru care l-a contactat pe jucător. 

„O să schimbăm apărarea, nu putem, jucăm din 3 în 3 zile. Crețu rămâne punct fix. L-am adus pe Vinicius, nu că îl aduc. L-am adus pentru că nici ăsta nu dă cu capul, până găsesc unul care să dea cu capul. Când iei un jucător liber, te mai interesează? Când faci contract pe un an, riști cât, 180 000? Trebuie să riști, avem nevoie de lot mare.

Probabil va juca Vinicius cu Crețu, probabil. Trebuie să schimbăm. Acum fundașii laterali vor fi schimbați. L-am adus pe Vinicius că am văzut că nu dau cu capul nici Crețu și nici Vucur. Am zis că vreau și eu un fundaș care să dea cu capul”, a spus Gigi Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!