Dan Nistor Craiova FCSB Superliga Dan Nistor, discurs sincer după umilința cu FCSB: "Au fost mai buni și au meritat victoria"

Dan Nistor a fost ironic la sfârșitul meciului cu FCSB: "Probabil și suporterii au fost prea mulți!"

FCSB s-a impus clar în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 00:41
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 01:10

Trupa lui Dinu Todoran a câștigat cu scorul de 4-1 în cel mai tare meci din starrtul campionatului. Craiova lui Rotaru este în impas, fiind învinsă și de Laci, în Conference League, în urmă cu câteva zile.

Dan Nistor, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul Craiovei, crede că echipa lui nu merita mai mult în această seară. El spune că FCSB a fost echipa mai bună în această seară, iar scorul este unul corect:

"Nu a funcționat nimic, ne-au dominat, au fost mai buni și cred că au meritat victoria. Nu am fost noi care eram, cei dinainte, e un eșec, trebuie să îl tratam ca atare, mâine va fi o nouă zi și trebuie să ne concentrăm la meciul din Conference League. Nu putem da vina pe ultimele evenimente, azi s-au accidentat foarte mulți jucători, sper să nu fie nimic grav, pentru că avem nevoie de ei pentru meciul de joi. 

Nu am nicio problemă cu postul pe care joc, important este ca echipa să meargă bine. Probabil și suporterii au fost prea mulți și unii dintre noi s-au speriat. Ținând cont că este un derby, ma așteptam să fie mai mulți".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!