„A semnat contract cu ei, dar nu îi dau drumul! I-am promis!” Adrian Mititelu, mesaj pentru Duarte după ce jucătorul a „fugit” de la echipă 

Adrian Mititelu andre duarte FC U Craiova Superliga Adrian Mititelu
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 22:11
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 22:12

Adrian Mititelu a vorbit despre situația lui Andre Duarte (25 ani), jucătorul care a plecat de la FC U Craiova. 

Fotbalistul a încercat să „scape” de FC U Craiova, însă nu a avut succes în acest demers, din spusele lui Adrian Mititelu. Andre Duarte a semnat cu oltenii în iulie 2022, însă nedorind să mai joace pentru echipa lui Mititelu a profitat de vacanță și și-a găsit o nouă înțelegere, semnând un contract cu nou-promovata în Serie B, Reggiana. 

Cu toate astea, se pare că acordul semnat de fotbalistul pe care l-a dorit și Gigi Becali la FCSB nu este valabil, din ce a declarat Adrian Mititelu. 

Adrian Mititelu: „El nu știa că noi știm că a semnat cu Reggiana!” 

Finanțatorul lui FC U Craiova a fost întrebat despre situația lui Duarte și a declarat că îl așteaptă pe fotbalist la club, pentru că urmează să primească înștiințare că înțelegerea cu gruparea italiană nu este valabilă. Mai mult decât atât, Adrian Mititelu a declarat că nu îl va lăsa pe Duarte să plece, indiferent de ce ofertă primește pentru el. 

„Nu îl pierd deloc gratis. Mi-a venit motivarea cu Kovacic, din ea rezultă că Duarte nu are nicio șansă să fie liber, iar din asta rezultă că mă aștept ca în 2-3 săptămâni să se întoarcă la club. A semnat un contract cu Reggiana. Au cerut cartea verde, intră în vigoare pe 1 iulie și atunci va primi refuz de la FRF, după vor încerca să ni se ofere o sumă modestă ca să îi dau drumul, nu o să îi dau drumul, i-am promis că indiferent de sumă nu îi dau. 

Probabil în luna august o să îl vedeți pe Duarte că vine la antrenament. Eu presupun că nu vrea să stea un an pe bară. Mi-a răspuns la notificare că și-a luat concediu 20 de zile, că așa prevede regulamentul, el nu știa că noi știm că a semnat cu Reggiana. E plătit la zi, cum adică? L-am plătit, e la zi totul. A semnat, dar primește luni respingere, el a dat o declarație în această procedură, a spus că îi expiră contractul la 30 iunie 2023, dar el a greșit cu un an, îi expiră în 2024”, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!