Denis Alibec Astra Giurgiu Dani Coman Ioan Niculae Legia Varsovia Liga 1

"Va avea acceptul sa plece!" Denis Alibec, la un pas sa isi umple buzunarele: anuntul facut de un oficial al Astrei

Denis Alibec a primit recent o noua oferta.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Februarie 2020, 21:07
Data actualizarii: Marti 11 Februarie 2020, 21:11

Legia Varsovia a trimis o noua oferta clubului din Giurgiu pentru Denis Alibec. De data aceasta suma de transfer s-ar fi ridicat la 3 milioane de euro, iar salariul pregatit pentru fotbalist era de 400.000 de euro.

Dani Coman a spus ca suma reala de transfer era mai mica decat cea vehiculata si oferta nu a fost inca acceptata. Presedintele Astrei a mai spus ca daca va veni ceva concret pentru atacant,  acesta va avea acceptul conducerii sa plece:

"Daca un club da trei milioane de euro pe un jucator, nu poate da doar un salariu de 400.000 de euro. A fost vorba de o suma mai mica de transfer pentru Denis, dar discutand cu domnul Ioan Niculae, el a zis ca ramane ca sa ne indeplinim obiectivele, apoi poate pleca la vara cand poate avea oferte mult mai bune. Daca va avea Alibec ceva concret, va avea acceptul conducerii sa plece. E normal sa se gandeasca sa mearga la mai bine, sa castige mai mult. Unii au pacalit fotbalul, dar nu e cazul lui. Denis Alibec, de sase luni, e cu totul alt om si jucator", a spus Dani Coman la digi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies