andrei burca CFR Cluj FC Botosani FCSB valeriu iftime Superliga Un rival rade de Gigi Becali! " Cine ii da sfaturi lui Gigi? In afara de Doamne Doamne!" De la ce a pornit totul

"Cine ii da sfaturi lui Gigi? In afara de Doamne Doamne!" Ironii la adresa lui Becali! "Devine campion mondial la transferuri proaste"

Valeriu Iftime, un partener important in transferuri pentru Gigi Becali in ultimii ani, rade de patronul celor de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 09:45
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 10:00

Dupa ce Becali a anuntat ca vrea sa-l ia pe Andrei Burca, fostul jucator al celor de la FC Botosani, patronul echipei moldovene nu s-a putut abtine si l-a ironizat pe Gigi.

"La cate greseli face domnul Becali, daca il mai ia si pe Burca, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce sa faca cu Burca, sa taie lemne? El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern.

  • Un rival rade de Gigi Becali! Cine ii da sfaturi lui Gigi? In afara de Doamne Doamne! De la ce a pornit totul

Bine, cine ii da vreodata sfaturi lui Becali? In afara de Doamne Doamne, ca il iubeste", a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botosani, conform AS.ro.

Andrei Burca este unul din cei mai importanti jucatori ai campioanei CFR Cluj, iar eventualul transfer pe care FCSB l-ar face ar fi o lovitura de proportii pentru Liga 1. Membru si al echipei nationale a Romaniei, Burca a fost transferat de CFR de la Botosani in iulie 2019, contra sumei de 200.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!