ULTIMA ORA | Rednic a dat afara directorul sportiv de la Dinamo si pregateste revenirea lui Danciulescu

Luni 03 Decembrie 2018, 17:47

	ULTIMA ORA | Rednic a dat afara directorul sportiv de la Dinamo si pregateste revenirea lui Danciulescu

Mircea Rednic l-a acuzat pe directorul sportiv George Trandafir ca nu l-a informat corect la ultimul meci, pierdut de Dinamo la Ovidiu, 1-4.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Mircea Rednic l-a dat afara pe directorul sportiv George Trandafir si pregateste revenirea lui Ionel Danciulescu, anunta DigiSport.

Rednic s-a suparat pe George Trandafir ca nu l-a informat corect cu privire la numarul de cartonase pe care le-a strans Armando Cooper.

Antrenorul lui Dinamo l-a schimbat pe Cooper in minutul 59, de teama ca mijlocasul sa nu mai primeasca un cartonas galben si sa fie suspendat la urmatorul meci.

La conferinta de presa, Rednic a aflat ca Armando Cooper este oricum suspendat pentru partida cu CFR Cluj, pentru ca are deja patru cartonase galbene.

Rednic a cerut demiterea directorului sportiv si pregateste revenirea lui Ionel Danciulescu, plecat de la Dinamo in urma cu doua luni. Danciulescu este in prezent director sportiv la SSC Farul, in liga a doua.

BRAT