Luni 03 Decembrie 2018, 17:47

ULTIMA ORA | Rednic a dat afara directorul sportiv de la Dinamo si pregateste revenirea lui Danciulescu


	ULTIMA ORA | Rednic a dat afara directorul sportiv de la Dinamo si pregateste revenirea lui Danciulescu

Mircea Rednic l-a acuzat pe directorul sportiv George Trandafir ca nu l-a informat corect la ultimul meci, pierdut de Dinamo la Ovidiu, 1-4.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Mircea Rednic l-a dat afara pe directorul sportiv George Trandafir si pregateste revenirea lui Ionel Danciulescu, anunta DigiSport.

Rednic s-a suparat pe George Trandafir ca nu l-a informat corect cu privire la numarul de cartonase pe care le-a strans Armando Cooper.

Antrenorul lui Dinamo l-a schimbat pe Cooper in minutul 59, de teama ca mijlocasul sa nu mai primeasca un cartonas galben si sa fie suspendat la urmatorul meci.

La conferinta de presa, Rednic a aflat ca Armando Cooper este oricum suspendat pentru partida cu CFR Cluj, pentru ca are deja patru cartonase galbene.

Rednic a cerut demiterea directorului sportiv si pregateste revenirea lui Ionel Danciulescu, plecat de la Dinamo in urma cu doua luni. Danciulescu este in prezent director sportiv la SSC Farul, in liga a doua.