Luni 02 Aprilie 2018, 10:35

ULTIMA ORA | Incepe exodul la Dinamo! Dezastrul din Play Out a dat startul schimbarilor: dupa Torje, inca un titular pleaca


	ULTIMA ORA | Incepe exodul la Dinamo! Dezastrul din Play Out a dat startul schimbarilor: dupa Torje, inca un titular pleaca

Gabi Torje nu va face deplasarea la Botosani, iar sansele ca el sa mai ramana la Dinamo si din vara sunt minuscule. Acesta se intorsese oricum pentru doar cateva luni, acceptand oferta "cainilor" fiindca nu avea alta varianta de a juca.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Pe langa Torje, un alt jucator "cu nume" va parasi Dinamo la finalul sezonului.

Cotidianul Gazeta Sporturilor anunta ca Antun Palic, mijlocas croat care a impresionat in prima sa sedere la Dinamo, se va desparti de clubul alb-rosu.

Croatul Palic a fost mai mult accidentat de la revenirea in Liga I, iar conducerea nu mai este foarte interesata in a-l tine si din vara. Astfel, acestuia, care ar vrea si el sa-si caute o alta echipa, i se va propune rezilierea de comun acord.

Palic a jucat 79 de minute in 4 meciuri pentru Dinamo.

De cealalta parte, Torje a jucat 6 partide de la revenirea in Liga I, marcand 2 goluri.

Surse: Ce articole mai vrea să strecoare PSD în OUG anunțată, oficial, doar pentru cele constituționale