Dan Petrescu ASA Targu Mures Superliga

Dan Petrescu pleaca dupa doar 3 saptamani, ASA i-a gasit inlocuitorul! Cine va fi noul antrenor de la Targu Mures

Dan Petrescu pleaca de la Targu Mures dupa mai putin de o luna

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2015, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 10:25

Petrescu nu accepta sa lucreze in situatia dezastruoasa in care s-a trezit clubul din Targu Mures si va pleca in prima liga chineza, unde il asteapta un contract consistent, departe de problemele grave cu care se confrunta fotbalul romanesc.

Bogdan Mara a anuntat la Ora Exacta in Sport ca o decizie finala in ceea ce priveste viitorul lui Petrescu va fi luata joi, dupa Supercupa Romaniei, si tot atunci va fi rostit si numele noului antrenor.

Conform publicatiei stiridesport.ro, omul care ii va lua locul lui Dan Petrescu pe banca ASA-ului va fi Vasile Miriuta, cel care a antrenat-o sezonul trecut pe CFR Cluj.

Traiectoria lui Miriuta, ca antrenor, in ultimii doi ani, pare o harta a saraciei in fotbal - a antrenat-o pe Ceahlaul, echipa aproape desfiintata in acest moment, apoi a stat pe banca CFR-ului, de unde a plecat din cauza faptului ca jucatorii erau neplatiti cu lunile, a ajuns la Gyor, echipa aflata in pragul falimentului, iar acum ajunge la Targu Mures, unde toate conturile clubului sunt blocate de sechestrul DNA.

Pe lista muresenilor se mai afla si Costel Galca, conform directorului sportiv de la ASA, Bogdan Mara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!