"Totul se prabuseste si el este vinovat!" Pe cine dau vina dinamovistii pentru situatia de la club! "A facut datorii mari"

"Totul se prabuseste si el este vinovat!" Pe cine dau vina dinamovistii pentru situatia de la club! "A facut datorii mari"

Dinamo are mari probleme financiare. 

Ante Puljic a vorbit recent despre situatia de la Dinamo, spunand ca stie cine este unul dintre principalii vinovati pentru datoriile acumulate de club, care il pot duce in faliment. 

Fotbalistul in varsta de 33 de ani a declarat ca, desi a fost incantat la inceput de proiectul spaniolilor, acum se teme ca Dinamo ar putea avea probleme din ce in ce mai mari.

"E o problema, o problema mare. Pentru ca, asa cum stie toata lumea, Negoita este cel care a facut datorii mari. Cand a venit Pablo Cortacero, au aparut probleme si mai mari, contracte mai mari. 

Sa fiu sincer, cand a venit, a adus jucatori buni, a facut echipa buna! A venit mister Contra si totul parea foarte profesionist. Dar, dupa 3 luni, vezi cum totul se prabuseste! Nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred. Nu ma asteptam la asta", a declarat Ante Puljic, potrivit AS.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiță, despre o nouă campanie de vaccinare în 2022: „Nu cred că vom mai avea”
BRAT

Modifică setările cookies