Astra Giurgiu CFR Cluj Liga 1 TAS Universitatea Craiova Superliga Titlu decis la TAS? Idee HALUCINANTA a Astrei pentru meciul cu Craiova! Cand se stabileste totul

Titlu decis la TAS? Idee HALUCINANTA a Astrei pentru meciul cu Craiova! Reactia OFICIALA din partea clubului din Giurgiu

Dupa ce inca patru cazuri de coronavirus au fost depistate in lotul Astrei Giurgiu, oltenii ar vrea sa castige la masa verde.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2020, 16:54
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2020, 18:22

UPDATE 18:15

Avocatul Astrei, Claudiu Popa a confirmat informatiile conform carora giurgiuvenii vor face cerere ca meciul sa fie incheiat 0-0, iar ambele echipe sa primeasca un punct, iar in cazul in care se va decide in favoarea Craiovei, ar urma sa faca plangere la TAS. 

"Nu exista aceasta posibilitate din punct de vedere legal sau regulamentar sa pierdem la masa verde. S-a cerut un punct de vedere fiecarei echipe din Liga 1 in cazul in care ne vom confrunta cu situatia. Noi ne-am spus punctul, a ajuns si la Federatie, dar nu s-a reglementat.

E foarte greu sa reglementezi ceva acum. Noi am cerut astazi, ni s-a cerut iar un punct de vedere in acest context. S-a programat un CEx pe data 3 august, toate meciurile amanate sa fie omologate cu rezultat de egalitate.

Craiova incearca sa pozeze in victima si sa se uite in curtea altora, respectiv in a noastra. Consideram ca nu e etic. Nu e mai in regula decat la Craiova la noi in curte. 

Nu au vrut sa joace primul meci, dar noua ni s-a transmis ca a fost amanat la cererea Craiovei. 

Noi nu incercam sa acuzam pe nimeni, e o situatie care, din pacate, nu putea fi bine controlata. 

Nu e vorba de ce pierde Astra, e vorba ca pierde fotbalul. Daca nu se joaca meciul trebuie gasita o forma echitabila sa rezolvam. 

Pentru fiecare meci care nu s-a putut disputa, nu putem reglemanta pentru un meci, pentru toate", a declarat avocatul Astrei, Claudiu Popa pentru Digi Sport.  


Partida dintre Astra si Universitatea Craiova trebuia sa se dispute miercuri, insa a fost amanata din cauza cazului de coronavirus din lotul giurgiuvenilor. Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv, iar lotul Astrei a fost bagat in izolare si retestat astazi.

La testele de dinaintea partidei care trebuia sa se dispute incepand cu ora 18:45, dupa ce a fost reprogramata de LPF, inca 4 fotbalisti ai Astrei au fost depistati pozitiv: Lazar, Dima, Bruno si Avram. Astfel, meciul nu se va mai disputa nici astazi si sunt sanse mari sa nu se poata juca deloc!

Campionatul trebuie incheiat pana la data de 3 august, iar Craiova mai are de jucat si meciul din ultima etapa cu CFR. Astfel, forurile fobalistice trebuie sa decida soarta meciului!

Oltenii au declarat deja ca vor sa isi primeasca drepturile, daca nu se joaca, in timp ce Astra s-a aparat prin vocea lui Dani Coman, care a reamintit ca partida a mai fost o data amanata saptamana trecuta, dupa ce la Craiova a aparut cazul de coronavirus al team managerului Pretorian. 

Conform surselor www.sport.ro, totul se va decide in Comitetul Executiv de luni care va avea loc la sediul FRF. Victoria Craiovei la masa verde este exclusa, pentru ca atat Astra cat si CFR ar ataca la TAS o astfel de decizie. De altfel, Astra ar dori ca rezultatul omologat al meciului sa fie 0-0, iar titlul sa fie decis la duelul direct dintre Craiova si CFR! Astra are nevoie de puncte si spera sa obtina ceva in finalul sezonului, pentru ca diferenta de bani ce pot fi incasati in functie de clasarea finala, este de 200 de mii de euro intre locul 3 si locul 4! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!