DRAMA lui Tamas din Israel! „N-ai voie sa bei nici macar o bere.” Romanul a mai avut o isprava de care nu a stiut nimeni! Dezvaluiri incendiare ale fundasului

Tamas a facut inchisoare in Israel dupa ce a urcat baut la volan.

Continua problemele pentru Tamas in Israel. In ianuarie mai are un proces.

In martie vrea sa joace pentru Romania in Islanda. La nationala a ajuns Radoi, omul care l-a dat afara de la FCSB.

Tamas a facut inchisoare in Israel dupa ce a urcat baut la volan si a mers cu peste 200 de kilometri pe ora.

"A fost un an bun si nebun. Si cu bucurii si cu necazuri. Necaz a fost ce s-a intamplat in Israel, dar pe plan fotbalistic am castigat Super Cupa in Israel, am venit la Astra, avem rezultate. In mare parte a fost un an bun. Inca nu pot sa va dau detalii 100% din ce s-a intamplat acolo fiindca mai am un proces in ianuarie, de care nu stia nimeni. Primul proces al meu de care nu stiati s-a amanat pana in ianuarie. In primul an cand am fost in Israel am mai comis-o o data, bausem o bere, care nu ai voi sa bei nici macar o bere. M-au prins, aveam alcoolemia foarte mica, dar putin peste limita. A fost un proces, a fost amanat dupa care a venit problema asta mai mare la un an.

Nu stiu ce vor sa faca, avocatul se va ocupa si de asta nu vreau sa va zic ce s-a intamplat pentru ca nici voi nu stiti pentru ce am fost arestat. Eu stiu ca am fost in sala de judecata, dar nu vreau sa zic acum. Este vorba desprer un om care a comis o greseala. In toata lumea asta te retine 24 de ore, dupa care platesti o cautiune, care a fost platita de sotia mea si dupa care iti da drumul pana la data procesului. Banii au fost luati, insa mie nu mi-au dat drumul.

Am stat o saptamana in puscarie, cu toti oamenii rai, apoi am fost arestat la domiciliu o luna de zile cu cineva stand 24 din 24 langa mine, nu aveam voie sa parasesc casa nici macar pana la lift. Dupa ce s-a terminat arestul la domiciliu am inceput munca in folosul comunitatii 2 luni de zile. 7-8 ore pe zi. De dimineata, pana la 3-4. Dupa munca, mergeam direct la antrenament. La spital caram mancarea de la bucatarie la bolnavi. Asta e viata, nu a fost nimeni langa mine sa ma ajute. Nu se putea face nimic, eram un strain intr-o tara straina. Nu stiu daca m-as mai intoarce sa joc acolo, probabil ca da. Daca ma intorc as putea sa ma intorc doar la acel club, in alta parte nu as putea sa joc. Unii sunt uitati de lume la noi in tara si cand este cineva la un subiect mai interesant care il vede toata tara, se baga si ei in seama. Nu vreau sa ma accepte nimeni, eu vreau sa imi fac munca mea pentru care sunt platit si sanatate. Restul este viata mea, toti facem prosti, dar poate eu sunt mai mediatizat. Am primit toate surprizele", a spus Tamas

Reporter: „La echipa nationala te-ai mai intoarce?”

Tamas: „Dar eu nu m-am lasat niciodata"

„Cand am fost chemat am zis DA si sanatate! N-ai cum sa refuzi echipa nationala”, a mai spus fotbalistul.

Radoi l-a dat afara pe Tamas de la FCSB.

„Mie mi-a palcut de el cand a fost la Steaua...pacat ca nu a mers. Acum a venit Mirel la echipa nationala, sa puna biciul pe ei! Sa dea militaria jos din pod si sa-i invete pe astia cum era pe vremuri, cand ne tremura glasul, ziceam: <saru-mana nea> Piti!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătății: „Bucureştiul nu se carantinează de Paşti”
BRAT
Modifică setările cookies