Salvat de Edi! Jucatorul de la FCSB pe care Becali a anuntat ca il da afara va ramane daca Iordanescu Jr vine pe banca tehnica

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Mai 2019, 13:27

	Salvat de Edi! Jucatorul de la FCSB pe care Becali a anuntat ca il da afara va ramane daca Iordanescu Jr vine pe banca tehnica

Gigi Becali l-a anuntat ca e liber sa-si caute echipa dupa incheierea sezonului, dar situatia s-a schimbat dupa demararea negocierilor cu Edi Iordanescu.

Florentin Matei (26 de ani) a bifat doar 5 aparitii la FCSB in 2019. Adus pentru a contribui la castigarea titlului, el a fost trecut pe linie moarta la scurt timp. "Nu e ce trebuie", s-a convins rapid Gigi Becali, cel care a procedat la fel si cu Adrian Stoian (28 de ani).

Becali l-a anuntat pe Matei ca e liber sa-si caute echipa si ca poate pleca la finalul sezonului. Totusi, situatia pare sa se fi schimbat. Matei ar putea ramane la FCSB!

Evaluat la 1.000.000 de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Florentin Matei a avut o colaborare buna cu Edi Iordanescu la Astra, iar antrenorul isi doreste sa lucreze din nou cu mijlocasul.

Matei, tinut la FCSB de negocierile Becali - Edi Iordanescu


Florentin Matei nu si-a reziliat pentru moment contractul cu FCSB. Potrivit publicatiei Fanatik, motivul tine de negocierile Becali - Edi Iordanescu. Antrenorul a transmis ca ar vrea sa se bazeze pe Matei daca va veni la FCSB.

De altfel, mai scrie sursa citata, Matei a venit la FCSB dupa ce s-a sfatuit chiar cu Edi Iordanescu.

FCSB a reziliat cu Rusescu


Singurul jucator plecat pana acum de la FCSB este Raul Rusescu (30 de ani). Acesta a jucat in trei randuri pentru echipa ros-albastra. La primul sau periplu, el a iesit golgheter al Ligii I.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Companiile aeriene imploră UE să introducă pașapoarte de vaccinare anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies