S-a terminat cu pacea la FCSB! Ultrasii anunta ca se razbuna daca MM si Petrea nu pleaca: "Toti, afara! Numai Neubert isi face treaba"

Gheorghe Mustata, liderul suporterilor FCSB, cere plecarea managerului Mihai Stoica si a antrenorului Toni Petrea dupa rezultatele slabe din playoff.

Mustata spune ca tot staff-ul mai putin Neubert ar trebui sa renunte la functii dupa ratarea titlului. Fanul ii imputa lui Mihai Stoica transferul lui Vukusic, precum si lipsa de implicare in activitatea echipei.

"Cand s-a accidentat Vukusic? Cand s-a accidentat, ca a jucat 20 de minute de cand a venit. Cine isi asuma acest transfer? Ni-l asumam noi, suporterii, totul e perfect. Din cauza noastra nu joaca Vukusic. Noi l-am adus la Steaua si nu e bun. Pentru domnul Becali am un mesaj: sa faca echipa, sa puna mana sa transfere, acum sunt bani. Daca vrei sa faci afaceri, poti sa faci. Sa faca echipa. Pentru restul: sa-si asume toata lumea esecul asta. Sa puna mana pe pix si nu e greu de scris. Domnule presedinte George Becali si dedesubt demisia.

Ce sa facem aici? Ne uitam, asa, la jucatori? Se joaca tenis cu piciorul sau se fac antrenamente acolo? Ce ne asumam? Daca un suporter vine si da o torta pe stadion, eu stiu? Stiu, ca lider. Daca echipa asta e asa, tu, ca manager nu stii ce se intampla? In afara de preparatorul fizic, restul nu au ce sa caute acolo. Echipa nu joaca nimic, nu puteam sa ma uit la meci. Nu leaga nimic, nici 4 pase. Nu-si asuma nimeni. Nici noi nu ne vom asuma cand vom ajunge pe stadion. Ma duc sa ma vaccinez ca sa merg pe stadion. Am inteles ca astea sunt conditiile", a spus Mustata la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, sub influența unui ciclon de la Marea Neagră. În Bulgaria a provocat inundații severe
BRAT
Modifică setările cookies