Robert Moldoveanu, dărâmat după perioada nefastă de la Dinamo. Ce spune un oficial al echipei roș-albe

Robert Moldoveanu, ”copilul minune” de la Dinamo, se află într-o criză sportivă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 20:32
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 16:51

Atacantul de 22 de ani este într-o scădere de formă vizibilă, iar inconstanța din evoluții l-a adus la marginea disperării. Acesta nu a marcat deloc în actualul sezon, deși a jucat, până acum, 10 meciuri. Mai mult, a fost ”vinovatul” pentru ratarea campionatului.

Fotbalistul cu peste 80 de meciuri jucate în tricoul lui Dinamo era perceput, acum câțiva ani, drept o mare speranță a echipei, însă acum pare ajuns la capătul puterilor.

Iuliu Mureșan: "Îl termini pe jucător dacă îl cerți"

Iuliu Mureșan a vorbit despre situația atacantului, considerând că el are nevoie de un gol pentru a se descătușa. De asemenea, Mureșan consideră că Moldoveanu va maia vea șanse să demonstreze.

”L-am încurajat pe Moldoveanu. Îl termini pe jucător dacă îl cerți sau îi reproșezi ceva sau iei măsuri când ratează. E un jucător foarte talentat, când va da primul gol se va debloca, dar nu știu când va fi, depinde de el și de ce șanse va mai avea să joace. 

Eu cred că va mai avea șanse să joace și poate după un timp va avea acea forță și acea mentalitate pozitivă să ne aducă o victorie și să marcheze”, a spus Iuliu Mureșan, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport.

Dinamo e pe penultimul loc în Liga 1

Dinamo (85 de meciuri/8 goluri), Petrolul Ploiești (17 meciuri/8 goluri) și FC Brașov (6 meciuri/1 gol) sunt echipele din cariera lui Moldoveanu. Are o selecție în naționala de tineret și este cotat de transfermarkt la 100.000 de euro. 

Dinamo e pe locul 15, penultimul în clasamentul Ligii 1, cu 7 puncte după 11 etape. Formația antrenată de Mircea Rednic va întâlni în deplasare gruparea Gaz Metan Mediaș, în etapa a 12-a, sâmbătă, de la ora 20:30. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies