Liga 1

Prima reacție a preparatorului fizic de la FC Argeș, acuzat că l-a lovit pe Florin Tănase. Ce s-a întâmplat la vestiare

Partida dintre FC Argeș și FCSB, scor 2-3, a avut parte de o mulțime de incidente, iar unul dintre ele s-a consumat în zona vestiarelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 22:23
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 22:23

Florin Tănase, autor a două goluri, a fost schimbat în minutul 84, iar după schimbare a plecat direct spre vestiar, revenind pe teren la finalul partidei. Căpitanul lui FCSB a fost implicat într-o altercație pe tunel, după ce preparatorul fizic George Neagu, l-ar fi lovit cu piciorul în spate.

George Neagu, despre conflictul cu Florin Tănase: "Frustrarea m-a făcut să am o reacție"

IPJ Argeș a confirmat că a existat un conflict între Florin Tănase și George Neagu, însă a precizat că nu s-a depus vreo plâgere. 

Preparatorul fizic de la FC Argeș a recunoscut că a avut o reacție nervoasă din cauza frustrării cauzate de primirea golului în minutul 90+4 și spune că "nu e cazul să meargă mai departe", făcând referire la plângerea la care putea apela jucătorul lui FCSB.

"Știu că orice spun acum o să se interpreteze, dar nu caut să-mi reglez lucrurile în presă. A fost o contrareacție la tot ce s-a întâmplat de-a lungul jocului și probabil și frustrarea că am luat gol în ultimul minut m-au făcut să am o reacție, dar a fost o altercație și atât, ceea ce se întâmplă la fotbal. 

Nu cred că se ajunge atât de departe, a fost o altercație care s-a oprit la timp și nu cred că e cazul să meargă mai departe, adică fără victime, mie mi se pare, nu știu…(n.red. – La Poliție nu are nicio plângere). Nu, nimic", a spus George Neagu, potrivit Prosport.

Ce a spus Florin Tănase despre altercația cu George Neagu

Căpitanul vicecampioanei a vorbit la finalul partidei despre incidentul de pe tunel, oferind mai multe detalii despre momentul altercației. 

"Ce să zic, un băiat de la ei a venit să mă lovească. Asta este, se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni așa sunt ei, sunt limitați și așa reacționează, mă bucur că am făcut un meci bun și am câștigat. 

Am fost, mi-am luat geaca, m-am întors la sfârșitul meciului și atunci s-a întâmplat", a declarat Tănase, la final. 

Modifică setările cookies