Liga 1

Ionuț Chirilă, capăt de drum la Clinceni! Nu a fost lăsat la antrenamentul ilfovenilor

Ionuț Chirilă nu are nicio victorie ca antrenor al Academicii Clinceni, iar conducerea pare să-și fi pierdut răbdarea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 20:19
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 20:21

Antrenorul, care a ales să se deplaseze cu avionul la Cluj pentru meciul cu CFR, în timp ce elevii săi au mers cu autocarul, a avut parte de o surpriză la antrenamentele de miercuri ale Clinceniului.

Ionuț Chirilă a fost scos de pe grupul de WhatsApp al Clinceniului cu o zi înainte de antrenament. Antrenamentul, care a fost inițial programat de dimineață, a fost reprogramat pentru după-amiază.

Antrenorul nu ar fi fost prezent la ședința de pregătire, susține Digi Sport, iar fotbaliștii au fost înștiințați că va fi instalat un nou tehnician. Favorit pentru preluarea postului ar fi Flavius Stoican.

Ilfovenii au avut un nou acționariat

Clinceniul a anunțat schimbări la nivel administrativ prin intermediul unui comunicat oficial. În staff-ul administrativ va veni Augustin Călin, fost jucător la Steaua, Dinamo și Universitatea Craiova, iar team manager va fi Sabin Ilie.

„Academica Clinceni trece printr-o perioadă de transformări. Clubul nostru va avea un nou acţionariat, iar la nivel administrativ s-au alăturat staff-ului Augustin Călin, care va fi director sportiv, şi Sabin Ilie, în funcţia de team manager. 

În cursul zilei de mâine vom anunţa şi cine se alătură echipei noastre la nivel de staff tehnic”, se arată în comunicatul publicat de clubul ilfovean.

Academica Clinceni este pe ultimul loc în Liga 1, fără nicio victorie după 17 etape și cu patru puncte.

Modifică setările cookies