Vineri 13 Aprilie 2018, 15:58

Petrescu le da emotii: "Nu stiu daca mai raman, intrebati conducerea!" Motivele pentru care nu are un favorit la alegerile FRF

Dan Petrescu a primit propunerea de prelungire a contractului, dar deocamdata nu a semnat.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Petrescu spune ca si-ar dori sa continue pe banca CFR-ului din moment ce a refuzat atat echipa nationala, cat si oferta de milioane de euro din China.

In ceea ce priveste alegerile FRF ce vor avea loc saptamana viitoare, pe 18 aprilie, Dan Petrescu e indecis. A fost coechipier cu Ionut Lupescu la echipa nationala, insa Razvan Burleanu a fost cel care i-a propus postul de selectioner.

"Nu pot sa am un preferat la presedintia FRF, cu Lupescu am fost coleg atatia ani, dar in schimb Burleanu m-a chemat la nationala. Daca voi ramane la CFR? Nu stiu, trebuie sa intrebati conducerea. Daca am refuzat nationala si milioanele din China, inseamna ca vreau sa raman", a declarat Dan Petrescu in cadrul unei conferinte de presa.VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Ce articole mai vrea să strecoare PSD în OUG anunțată, oficial, doar pentru cele constituționale