PANICA! PANICA! PANICA! Urmeaza un TRANSFER DE URGENTA la FCSB? Ce decizie de ultima ora poate sa ia Becali dupa anuntul SOC al lui Balgradean

PANICA! PANICA! PANICA! Urmeaza un TRANSFER DE URGENTA la FCSB? Ce decizie de ultima ora poate sa ia Becali dupa anuntul SOC al lui Balgradean

FCSB ar putea fi nevoita sa faca o mutare de urgenta dupa anuntul ca Balgradean a semnat pe ascuns cu CFR.

Cristian Balgradean i-a dat o lovitura uriasa lui Gigi Becali si s-a transferat la marea rivala de la Cluj. Aflat in ultimele 6 luni de contract, portarul a avut posibilitatea sa plece in iarna in Cipru, in schimbul sumei de 100.000 de euro si pe un salariu de 20.000 de euro, dar n-a fost lasat sa se transfere.

Situatia la FCSB este critica, deoarece patronul ros-albastrilor s-a infuriat la aflarea vestilor legate de Balgradean si a anuntat ca portarul nu va mai face parte din planurile lui Vintila.

Inlocuitorul natural al lui Balgradean ar fi Andrei Vlad, insa titularul din poarta nationalei U21 nu a confirmat pana acum si a clacat de fiecare data cand s-a aflat sub presiune. Nici al 3-lea goalkeeper al clubului, Toma Niga, nu e pe placul stelistilor, astfel ca FCSB ar putea apela la o solutie de urgenta: transferul unui alt portar.

Ros-albastrii pot aduce un portar nou, liber de contract, care trebuie sa indeplineasca insa o conditie: sa fi ramas liber de contract inaintea inchiderii perioadei de transferuri.

Florin Nita, pe care fanii il asteapta inapoi dupa ce a fost trecut pe banca de Sparta Praga, poate veni abia la vara. Gigi Becali a declarat in direct ca singura echipa din Romania la care Nita vrea sa mearga este FCSB, lasand de inteles ca a discutat cu goalkeeperul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vela invocă un ”război hibrid” în legătură cu pandemia, cu acțiuni finanțate care să creeze haos
BRAT