"Nu mai stau la discutii!" Decizie de ULTIMA ORA luata de Gigi Becali! Ce se intampla cu Harlem Gnohere dupa ce Becali a luat masuri de criza la FCSB: "Sunt perfect acoperit sa fac asta!"

"Nu mai stau la discutii!" Decizie de ULTIMA ORA luata de Gigi Becali! Ce se intampla cu Harlem Gnohere dupa ce Becali a luat masuri de criza la FCSB: "Sunt perfect acoperit sa fac asta!"

Gigi Becali il trimite pe Gnohere in somaj tehnic.

Gigi Becali a luat masuri de criza la FCSB dupa ce pandemia coronavirusului a lovit si Romania. Patronul ros-albastrilor a decis sa scada salariile fotbalistilor la jumatate, iar cativa dintre ei au intrat in somaj tehnic. Daca pana ieri, Harlem Gnohere nu facea parte dintre jucatorii care au intrat in somaj tehnic, astazi, Gigi Becali a decis ca si atacantul francez va intra in somaj tehnic.
Pe langa Gnohere si Balgradean, Momcilovic, Stan si Adi Popa se mai afla in somaj tehnic si vor castiga 3500 de lei pe parcursul starii de urgenta.

"Nu mai stau la discutii cu el. Mie nu imi face nimeni ordine la mine in casa, iar situatia financiara doar eu o stiu cel mai bine si caut sa imi intind plapuma cat pot eu in aceasta perioada grea. Este alegerea mea sa il trimit si pe Gnohere in somaj tehnic si ii transmit sa nu ma enerveze ca nu o sa mai vada niciun ban. El nu vede ce se intampla la toata cluburile din Europa? A uitat cat m-am rugat de el sa semeneze prelungirea de contract?

Sunt perfect acoperit ca sa il trimit si pe el in somaj tehnic, asa cum v-am mai spus ca o sa fac cu Momcilovic, Adi Popa, Stan si Balgradean. Tot vad ca unii comenteaza, ca vezi Doamne uite ce face Gigi Becali! Ce face Gigi Becali? Incearca sa nu isi duca in cap afacerea? Pe banii me toti se pricep sa imi dea sfaturi, iar daca ii pun sa plateasca un salariu de 20.000 de euro pe luna, plus taxe, nu scot niciun ban din buzunarul lor", a spus Becali la Prosport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Încă 4 localități intră în carantină pentru 14 zile. Când intră în vigoare măsurile
BRAT

Modifică setările cookies