"Nu ma duc la biserica cu telefonul la mine!" Dinu Todoran a explicat cum a fost numit antrenor la FCSB

"Nu ma duc la biserica cu telefonul la mine!" Dinu Todoran a explicat cum a fost numit antrenor la FCSB

Dinu Todoran a participat la prima conferinta de presa in calitate de noul antrenor al lui FCSB. 

Dinu Todoran a explicat cum a ajuns sa o conduca pe FCSB, dupa ce Gigi Becali a declarat ca faptul ca era la biserica a fost principalul motiv pentru care a fost numit antrenor la prima echipa.

"A contat foarte mult ca MM a fost managerul pe care l-am avut la Urziceni, am pastrat o relatie foarte buna. Am fost in discutie sa vin la echipa a doua, s-a intamplat acel moment fericit pentru mine. A fost inainte sa intru in acel lacas, nu cum zic altii, ca ma duc la biserica cu telefonul la mine. Fiecare poate sa zica orice, nu ma deranjeaza absolut deloc", a declarat Dinu Todoran la conferinta de presa. 

De asemenea, Mihai Stoica a inceput prima conferinta de presa cu o asemanare intre Dinu Todoran si Costel Galca, ultimul om care a castigat campionatul cu FCSB. 

"Mi se pare o similitudine intre venirea lui Dinu Todaran la Steaua si Costel Galca. Ambii au 42 de ani, sigur Costel Galca a castigat 3 trofee, intre timp unul s-a desffitat, Dinu poate sa castige doar doua trofee cu Steaua. Galca are 'tripleti', Dinu are 'gemeni'", a precizat MM Stoica.  

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies