Liga 1

Neluțu Varga are pregătit un înlocuitor pentru Petrescu dacă acesta va pleaca la națională

Dan Petrescu (42 de ani), dorit de Răzvan Burleanu pe banca naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 21:06
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 21:36

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au mers astăzi la Cluj pentru a negocia cu Dan Petrescu o eventuală preluarea a băncii tehnice a naționalei.

Așa cum sport.ro v-a informat deja, discuția a fost una pozitivă, iar antrenorul urmează să dea un răspuns final până pe 20 decembrie și ar urma să fie prezentat pe banca națională pe 22 decembrie, chiar de ziua lui.

Dacă Petrescu va răspunde pozitiv ofertei venită din partea FRF, Neluțu Varga are deja pregătită o variantă de rezervă. Potrivit gsp.ro, Adrian Mutu ar urma să-i ia locul lui Petrescu pe banca ardelenilor. Este cunoscută deja relația extrem de apropiată pe care Neluțu Varga și „Briliantul” o au.

Ultima oară, Adi Mutu a pregătit-o pe FCU Craiova, unde a rezistat doar 12 meciuri (3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri).

Dragomir îl laudă pe Mutu: „Muștarul de pe 'mititei' n-a fost bun, dar nu a vomitat! E un gentleman”

Fostul șef de la Ligă susține că „Briliantul” are calitățile necesare pentru ca, la un moment dat, să ocupe banca de selecționer al României.

„Eu l-am cunoscut, are și minte Mutu, să știți, nu e băiat prost, deloc. Păi ce, Guardiola când a luat Barcelona, avea experiență? Lucescu când a luat Hunedoara, avea experiență? Experiența și la 70 de ani, nu e suficientă.

A ieșit frumos și pe sticlă, nu a dat în „Mititei”, n-a mâncat „Mititei”. Nu a vomitat după „mititei”. Muștarul nu a fost bun, trebuia să vomite după „mititei”, nu a vomitat, și a avut un comportament de gentleman”, a spus Dumitru Dragomir la la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies