Killerul lui Dinamo, Arrieta a plecat in Spania!

Autor: Sport.ro
Joi 10 Aprilie 2008, 18:35
REVINE CU RAPID!

Mediafax// Killerul lui Dinamo atacantul echipei Pandurii, Ibon Perez Arrieta, autorul golului doi in meciul cu Dinamo, a plecat in Spania pentru a-si vedea tatal, care se afla in spital si urmeaza sa fie operat.
Arrieta a fost invoit pentru cateva zile de tehnicianul Eugen Neagoe.
"Mi-a spus de mai mult timp ca va trebui sa plece acasa sa isi vada tatal si i-am promis ca dupa acest meci va fi liber. E invoit pentru o saptamana si nu va fi aici la meciul cu Urziceni, dar va reveni pentru partida cu Rapid", a explicat Neagoe.

Arrieta a declarat ca se astepta sa inscrie la meciul de miercuri. "Ma asteptam sa inscriu. Intotdeauna intru in teren ca sa inscriu goluri pentru ca asta e munca mea. Ma pregatesc zi de zi si in fiecare zi muncesc pentru a ajuta echipa in situatii dificile. Antrenorul mi-a dat posibilitatea sa joc si nu l-am dezamagit si am inscris", a precizat el.

Ibon Perez Arrieta a fost transferat la Pandurii in iarna, de la o grupare din Anglia, Swindon Town, dar a mai jucat anterior in campionatele Spaniei, Portugaliei si Macedoniei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Au pornit cu o afacere de garaj, acum sunt milionari cu bani de la UE
BRAT