Soc la Sepsi cu o saptamana inainte de startul campionatului! Plecare de ultima ora: "Principiile mi-au fost incalcate!"

Soc la Sepsi cu o saptamana inainte de startul campionatului! Plecare de ultima ora: "Principiile mi-au fost incalcate!"

Unul dintre oamenii care au contribuit din plin la ascensiunea lui Sepsi a plecat de la echipa.

Sepsi a emis un comunicat oficial in care anunta ca Janos Bokor nu va mai fi director sportiv al clubului!

"Clubul Sepsi OSK si directorul sportiv Janos Bokor au convenit astazi incetarea raporturilor contractuale. Domnul Bokor a renuntat la aceasta functie din motive personale. Sepsi OSK ii multumeste domnului Bokor pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru si ii uram mult succes in continuare in cariera", a scris Sepsi pe pagina oficiala de Facebook.

 

Bokor: "Trebuie sa fac un pas inapoi"


Janos Bokor a spus ca motivul din spatele deciziei este acela ca i-au fost incalcate principiile, dar va ramane in continuare un fan al lui Sepsi.


"Vreau sa le urez succes baietilor. Ma voi bucura cand vor castiga, voi suferi cand vor pierde. Asta a fost! Cand principiile imi sunt incalcate, trebuie sa fac un pas inapoi. Nu pot accepta. Fotbalul ramane in ADN-ul meu, dar acum trebuie sa acord mai mult timp familiei pentru ca am lipsit din multe momente importante ale copilului meu. Trebuie sa ma apuc si de afacere, care a cazut pe planul 3", a declarat Bokor pentru Gsp.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies