Ioan Andone se alatura programului DDB! Cu ce suma cotizeaza fostul jucator si antrenor din Stefan cel Mare

Ioan Andone DDB Dinamo Liga 1 program ddb Superliga Ioan Andone se alatura programului DDB! Cu ce suma cotizeaza fostul jucator si antrenor din Stefan cel Mare
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 13:03
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 13:34

Ioan Andone nu si-a uitat trecutul de la Dinamo si da o mana de ajutor clubului unde a cunoscut cele mai mari satisfactii.

Unul din cei mai importanti jucatori dim istoria clubului, Andone nu o lasa pe Dinamo la greu si devine si el membru DDB. Va cotiza 1948€/an si va deveni membru Elite, iar respectul suporterilor dinamovisti pentru fostul fundas va fi cu atat mai mare cu cat acesta se alatura si el clubului intr-un moment foarte delicat al istoriei acestuia.

A evoluat pentru Dinamo intre anii 1983 si 1990, perioada in care a strans 171 de partide si a marcat 22 de goluri. A castigat doua titluri cu Dinamo ca jucator si un titlu ca antrenor.

  • Ioana Andone se alatura si el programului DDB! Cu ce suma cotieaza fostul jucator si antrenor din Stefan Cel Mare

Suporterii din DDB au anuntat ca mai au nevoie de mai putin de 600.000 de euro pentru a putea lua licenta si evolua in Liga 1 si in sezonul urmator. Fanii ii invita pe toti fostii jucatori sa se alature proiectului si sa dea o mana de ajutor clubului in perioada grea pe care o traverseaza.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!