Nationala

"A fost total ieșit din joc!" Ciprian Marica, mesaj categoric despre un tricolor

România a remizat cu Macedonia de Nord, scor 0-0, joi seara, la Skopje, într-un meci din etapa a șasea a Grupei J a preliminariilor pentru CM din Qatar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 08:54
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 09:03

Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei (72 de selecții) s-a arătat dezamăgit de evoluția lui Jovan Markovic, atacantul pe care a mizat Mirel Rădoi în partida de la Skopje. 

Cu Denis Drăguș și Denis Alibec accidentați, Rădoi a avut o singură soluție pentru postul de atacant central. 

„L-am văzut pe Markovic nepregătit. A fost ieșit total din joc, nu a ținut de minge, nu a creat pericol. Nu știu dacă a fost indolent sau nu poate mai mult. L-am văzut în minutul 35, dădea jambierele jos, era sleit de puteri. 

Ceva se întâmplă, înțeleg că ține dietă, dar nu m-aș grăbi să-l cataloghez, am văzut că are execuții. 

E un copil de 20 de ani, în creștere. Nu știu dacă merita să ajungă la echipa națională. Nu știu situația lui, dar e o problemă fizică la el, nu a putut ține ritmul jocului. Nu mi-a plăcut în această seară”, a spus Ciprian Marica, miercuri seara, la Pro TV. 

România se află pe locul al treilea după această remiză, la un singur puncte de Armenia, care a remizat cu Liechtenstein (1-1), miercuri, la Erevan. În alt meci, Germania a dispus de Islanda cu 4-0, la Reykjavik.

CITESTE SI

Modifică setările cookies