Acuzatii grave la adresa lui Dorin Serdean! "Si-a platit un salariu din alocatiile copiilor! A pastrat stampila si a scos banii!" Cum se apara fostul presedinte executiv al 'cainilor'

Dinamo Alex Conovaru Dorin Serdean Pablo Cortacero Superliga HALUCINANT! Acuzatii grave la adresa lui Dorin Serdean! "Si-a platit un salariu din alocatiile copiilor!" Motivul pentru care banca i-a inchis conturile lui Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 12:55
Data actualizarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 12:59

Dorin Serdean a fost demis, joi, din functia de presedinte executiv al lui Dinamo.

12:55 Dorin Serdean neaga acuzatiile!

Dorin Serdean a raspuns acuzatiilor lansate de DDB si spune ca nu a extras suma de 12.000 de euro din conturile clubului:

"In primul rand nu se pot ridica atatia bani, orice om de afaceri si functionar bancar stie ca exista o limita pentru ridicarea unei sume de bani, de 10.000 RON zilnic. E usor sa manipulezi opinia publica si sa faci afirmatii mincinoase si rau-voitoare referitor la o persoana. Cum poti scoate 12.000 euro cash din banca? Nu am scos nimic din banca", a spus Serdean la Digi Sport.


Fanii 'cainilor' il acuza pe fostul presedinte ca a scos bani din conturile clubului si dupa ce nu mai era oficial in acte.

Alex Conovaru, membru in programul DDB, spune ca Serdean s-a dus vineri la banca si a scos 12.000 de euro cu stambila clubului.

Suma respectiva a fost extrasa din banii stransi de suporterii inscrisi in programul DDB:

"L-au dat  afara pe Serdean din functia de presedinte executiv, a si semnat o hartie ca e de acord, ca cedeaza masina, ca da geaca jos de pe el si preda stampila pana la ora 18. Da, Serdean a semnat, a luat act de decizie, i s-a dat o tidula pe care a semnat-o. Nu inteleg de ce nu a predat stampila in aceeasi zi.

A stat cu ea pana a doua zi. Fiind vineri, s-a dus repede cu ea la banca, si-a scos el vreo 12.000 de euro, si-a platit un salariu din contul DDB-ului, din banii adunati de oamenii astia, de copiii care isi dau din alocatie ca sa fie si ei membri.

El avea stampila, iar banca, dupa ce a inteles chestia asta, a zis ca opreste relatiile contractuale, retrage tot. E cu iz penal ce s-a intamplat. E un prejudiciu pe care Dorin Serdean l-a facut clubului de 12.000 de euro sub apanajul ca i-a trimis Cortacero o foaie cum ca nu e statutara sedinta Consiliului de Administratie, ca ar fi ilegala, iar Serdean ar fi din nou presedinte executiv, dar foaia aia n-are ordin de intrare in club, n-are absolut nimic. O foaie semnata de mana, cum a mai trimis Cortacero, n-avea nici ordin de intrare in club", a spus Conovaru la Digi Sport.

Conturile firmei care detine pachetul majoritar de actiuni de la Dinamo, inchise

 

First Bank, banca la care firma lui Pablo Cortacero (Lotus SRL) avea deschise conturile, a trimis o somatie clubului Dinamo. In instiintarea respectiva se specifica faptul ca toate conturile respective vor fi inchise in termen de 30 de zile.

"Eu am ajuns sa cred ca nu e un plan diabolic in spate. Pur si simplu, omul este pe campii (Pablo Cortacero), nu are nimic, vrea sa agate gagici, sa se dea mare. Interviul ala e o scuza continua, e pe fata faptul ca e o pacaleala", a mai spus Alex Conovaru, conform sursei citate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!