Hagi recunoaste: "Ianis e posibil sa plece in vara!" "Regele" reinventeaza un jucator care sa-i inlocuiasca fiul: "Am facut un pariu cu el!"

Ianis Hagi Gica Hagi rezultat viitorul sepsi scor viitorul sepsi transfer ianis hagi Superliga Hagi recunoaste: "Ianis e posibil sa plece in vara!" "Regele" reinventeaza un jucator care sa-i inlocuiasca fiul: "Am facut un pariu cu el!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Mai 2019, 23:35
Data actualizarii: Sambata 04 Mai 2019, 23:38

VIITORUL - SEPSI | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Echipa de rezerve a lui Gica Hagi a reusit sa castige fara prea mari emotii meciul cu Sepsi, scor 3-1. Hagi a odihnit 8 jucatori importanti pentru a-i menaja in perspectiva finalei Cupei Romaniei.

Eric, marcatorul golul trei pentru Viitorul, este fotbalistul pe care Gica Hagi mizeaza din sezonul viitor. "Ianis e posibil sa plece!", a declarat Gica Hagi care i-a spus brazilianului sau ca trebuie sa mai slabeasca putin pentru a da randament maxim.

"In seara asta am demonstrat ca suntem buni chiar daca am schimbat 8-9 jucatori. Jocul nostru mai bun a venit dupa ce am primit gol. A iesit un meci frumos. Cu Eric o sa am o discutie maine. Daca vrea sa ramana cu noi mai trebuie sa slabeasca 2-3 kilograme. Facem un pariu. Si eu fac o anumita cura si trebuie sa faca si el. Avem nevoie de un decar la anul pentru ca e posibil ca Ianis sa plece",
a declarat Gica Hagi la finalul partidei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!