EXCLUSIV Gigi Becali s-a hotărât! Bagă mâna în buzunar și plătește. Planul pentru a-l aduce la FCSB pe fotbalistul-revelație

David Miculescu FCSB Gigi Becali UTA Arad Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 17:01
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 17:14

Gigi Becali nu renunță și este gata să plătească pentru fotbalistul care l-a impresionat în ultimele sezoane.

Patronul vicecampioanei a anunțat că nu mai dorește să facă transferuri la FCSB până nu va fi convins că echipa sa poate câștiga titlul în Liga 1, însă, pare că nu-l lasă mâna să renunțe la unul dintre tinerii care impresionează în campionatul intern.

Becali a anunțat în exclusivitate pentru sport.ro„rămâne în continuare interesul nostru pentru David Miculescu.

600.000 de euro le-a oferit Becali celor de la UTA pentru jucător, cu propunerea ca fotbalistul să rămână la Arad până la finele sezonului, însă nu a primit încă un răspuns.

În cazul în care UTA îi va respinge și aceată ofertă, după ce în vară i-a refuzat latifundiarului oferta de 500.000 de euro, Becali are planul făcut: va încerca să-l Miculescu gratis în vară, când îi va expira contractul cu UTA.

„E frumos, înalt, are o aliură de fotbalist. De vreo șase luni - un an am vrut să-l iau, acum am acționat. El mai are încă un an jumătate contract. Dacă nu-l dau, o să-l iau gratis”, a spus Gigi Becali la PROX.

David Miculescu este jucătorul lui UTA Arad, are 20 de ani și 1,90 m. Fotbalistul evoluează pe poziția de atacant și este cotat la 700.000 de euro.

În acest sezon, Minculescu a jucat în 20 din cele 21 de etape disputate în Liga 1, reușind să marcheze șase goluri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!