Gigi Becali invita un rival din play-off la masa negocierilor! Patronul ros-albastrilor, gata sa discute o noua tranzactie: "Va spun foarte sincer"

Gigi Becali invita un rival din play-off la masa negocierilor! Patronul ros-albastrilor, gata sa discute o noua tranzactie: "Va spun foarte sincer"

Gigi Becali a invitat la negocieri un rival din Liga 1.

Gigi Becali este dispus sa renunte la Planic si l-a invitat pe Mihai Rotaru, patronul Universitatii Craiova, sa faca o oferta.

Planic nu mai face parte din planurile de viitor ale lui Gigi Becali si a fost anuntat ca nu va mai prinde primul 11, in ciuda faptului ca mai are un an de contract cu gruparea ros-albastra.

Mihai Rotaru s-a interesat de un posibil transfer al sarbului, dupa ce Craiova s-a despartit recent de fundasii Tiago Ferreira si Claude Dielna.

"E foarte bine ca Rotaru a recunoscut ca l-a vrut pe Planic, insa nu a discutat nimic personal cu mine. Va spun foarte sincer acest lucru.

Dar, daca el plateste pentru Planic, atunci i-l dau. Insa vreau sa va anunt ca Planic nu este liber de contract la vara asa cum crede el. Baiatul mai are contract cu noi inca un an", a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Planic, dorit de Fenerbahce, Ural si Frankfurt

 

Fundasul sarb al FCSB-ului a intrat in vizorul mai multor echipe din strainatate, iar Fenerbahce ar fi principala favorita sa faca o oferta:

"O veste proasta a ajuns la urechile sefilor de la Fenerbahce, care lucreaza in continuare la transferul  lui Bogdan Planic. Sarbul celor de la FCSB, despre care s-ar fi pretins ca ar fi fost luat de CS U Craiova, se mai afla pe lista celor de la FC Ural, dar si a nemtilor de la Eintracht Frankfurt", scria presa din Turcia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies