Gigi Becali Alexandru Bourceanu FCSB Superliga

Gigi Becali era condamnat și el stătea la „închisoare”! Povestea fotbalistului ținut „captiv” la FCSB

Un fost jucător de la FCSB face dezvăluiri despre relația pe care o avea cu Gigi Becali, patronul clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 15:57
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 15:50

Alexandru Bourceanu a dezvăluit că în perioada în care a revenise la FCSB sub formă de imprumut, de la Trabzonspor, i-a cerut lui Gigi Becali, care era încarcerat, să-i permită revenirea în Turcia, însă patronul grupării „roș-albastre” s-a opus mutării.

Mijlocașul defensiv n-a avut de ales și s-a conformat atunci deciziei lui Becali, rămânând la FCSB.

„Eu nu vorbeam cu domnul Becali, nici nu-l sunam. L-am sunat odată când era la puşcărie şi i-am cerut să plec. Era Costel Gâlcă antrenor, mi-a spus că nu plec şi gata! S-a terminat.

Voiam să plec înapoi la Trabzon pentru că eram împrumutat un an la FCSB. Au cerut şi-o sumă foarte mare şi am rămas la FCSB. El era şeful, el decidea”, a dezvăluit Alex Bourceanu pentru gsp.ro.

Alex Bourceanu a semnat cu FCSB în vara lui 2011, sosit de la Poli Timișoara, și a îmbrăcat tricoul „roș-albastru” până pe 3 februarie 2014, când a semnat cu Trabzonspor. În toamna aceluiași an reveneda la FCSB, sub formă de împrumut, pentru un an (însă a stat doar nouă luni). A revenit la Trabzonspor în iunie 2015, dar după doar câteva luni s-a întors la FCSB sub formă de jucător liber de contract, unde a mai petrecut încă un an (ianuarie 2016 - ianuarie 2017).

3 titluri de campion a câștigat Alexandru Bourceanu alături de FCSB (2012/2013, 2013, 2014, 2014/2015).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies