Liga 1

Fanii dinamoviști, anunț care o să-i enerveze pe rivali! Farsa Doar Dinamo București în prim-plan

Fotbalul fără rivalități nu ar fi la fel de frumos.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 23:15
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 23:30

Fără doar și poate singurul reper al echipei Dinamo din ultimii an, fanii, au dovedit în nenumărate rânduri că sunt dedicați echipei, poate uneori până la limita extremului, fiind chiar dați exemplu de mai mulți conducători din fotbalul românesc.

Spectacolul pe care fanii din Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud Dinamo l-au asigurat în tribuna nu s-a rezumat doar la meciurile proprii formații, aceștia reușind ceea ce a fost catalogat de mai multe ziare din străinătate ca fiind farsa secolului în fotbal.

  • Fanii dinamoviști, anunț care o să-i enerveze pe rivali! Trailer pentru filmul care înfătișează farsa secolului în fotbal

Mai exact, la meciul din preliminariile Champions League dintre FCSB și Manchester City, încheiat cu scorul de 5-0 pentru englezi, debutul partidei i-a găsit pe fanii bucureșteni entuziaști, urmând instrucțiunile crainicului și îmbrând niște veste albe și roșii.

Ceea ce aceștia nu știau era că suporterii dinamoviști au aranjat coregrafia, iar mesajul care a stat scris la tribuna a 2-a de pe National Arena a fost "Doar Dinamo București", devenit slogan printre fanii echipei din Ștefan cel Mare.

Operațiunea Doar Dinamo București, ecranizată

 

Fanii au anunțat deja de mai mult timp că farsa pe care le-au făcut-o rivalilor urmează să fie povestită și transpusă într-un film, iar pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan suporterii încearcă să creeze suspans înainte de anunțarea datei de lansare.

Modifică setările cookies