"Bizonul" e pe cale de disparitie! Gnohere a fost uitat pe banca la meciul cu Viitorul, iar plecarea pare tot mai aproape

"Bizonul" e pe cale de disparitie! Gnohere a fost uitat pe banca la meciul cu Viitorul, iar plecarea pare tot mai aproape

Francezul nu a fost scos nici macar la incalzire.

FCSB a castigat cu 2-0 meciul din deplaserea de la Viitorul, dar alegerile lui Bogdan Vintila au fost cel putin ciudate. 

Tanase a fost titluar, iar in repriza a doua, Vintila a decis sa-i introduca pe Adi Popa si Lucian Filip, jucatori de care Gigi Becali a anuntat ca se desparte in iarna.

Gnohere a fost uitat pe banca si nu a fost scos nici macar la incalzire, staff-ul FCSB-ului preferand sa joace in atac cu Adi Popa si nu cu un atacant de meserie.

Francezul a ajuns la FCSB in ianuarie 2017, cand a fost cumparat de la Dinamo pentru 250.000 de euro. In aceasta iarna, lui Harlem Gnohere i se termina contractul, iar Becali are deja o oferta de jumatate de milion de euro pentru a-l ceda.

Patronul lui FCSB a declarat de curand ca i-a propus prelungirea contractului, pentru ca nu vrea sa renunte la el, dar ca Gnohere nu ar fi fost de acord cu aceasta varianta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies