"Pretul e cel care ti se ofera! Ori ii vinzi, ori nu vei mai lua mare lucru pe ei!" Gigi Becali, sfatuit sa ii vanda de urgenta pe Man si Coman! "Au o clasa peste nivelul Ligii 1"

Gigi Becali Ciprian Marica Dennis Man Florinel Coman Superliga "Pretul e cel care ti se ofera! Ori ii vinzi, ori nu vei mai lua mare lucru pe ei!" Gigi Becali, sfatuit sa ii vanda de urgenta pe Man si Coman! "Au o clasa peste nivelul Ligii 1"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Ianuarie 2021, 09:31
Data actualizarii: Marti 05 Ianuarie 2021, 09:35

Gigi Becali se tine tare in negocieri si nu vrea sa lase din pretul perlelor sale de la FCSB.

Patronul FCSB-ului este in pline negocieri in acest moment pentru vanzarea unora dintre cei mai valorosi jucatori ai campionatului.

Pentru Man a sosit o oferta concreta de 12 milioane, din Italia, insa Gigi Becali a solicitat 14, in timp ce pentru Morutan este o oferta din Emirate, de la Al Jazira, de 10.5 milioane de euro.

Ciprian Marica il sfatuieste pe Gigi Becali sa isi vanda jucatorii si spune ca ofertele venite sunt unele foarte bune:

"Atat Coman, cat si Man au demonstrat ca sunt cu o clasa peste nivelul Ligii 1 si ca pot face pasul mai departe. Au ajuns si la varsta in care trebuie sa-i vinzi, ori ii vinzi, ori nu vei mai lua mare lucru pe ei.

Pretul nu e cel pe care il ceri, e cel care ti se ofera. Cam pe acolo ar trebui...ar trebui sa fie realisti cu ofertele pe care le au. Degeaba vreau eu 50 milioane daca cele mai multe oferte le am la 7-8 milioane, cred ca pe acolo e piata. Daca nimeni nu-mi ofera o diferenta mult mai mare, e nerealist sa spun 50 milioane", a spus Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!