Dan Petrescu a spus tot. Oferta incredibila pe care a refuzat-o din Premier League: "A venit patronul lor in Romania si mi-a pus contractul pe masa"

Dan Petrescu a spus tot. Oferta incredibila pe care a refuzat-o din Premier League: "A venit patronul lor in Romania si mi-a pus contractul pe masa"

Antrenorul lui CFR Cluj a spus ca a avut o oferta de la o echipa din Premier League, insa dupa ce a analizat situatia in care ar fi fost pus a refuzat-o.

Este vorba de Crystal Palace, echipa din Premier League, cu un lot de peste 200 de milioane de euro. Totul s-a petrecut in perioada in care Dan Petrescu era antrenor la Dinamo Moscova.

"Am avut oferta de la Crystal Palace din Premier League, cand echipa avea 4 puncte in 11 meciuri. A venit patronul lor in Romania dupa mine si mi-a pus contractul pe masa. I-am zis <cum facem, ca aveti 4 puncte din 11 meciuri?>. Mi-a spus ca imi prelungeste contractul daca salvez echipa, altfel ma schimba. Atunci eram la Dinamo Moscova, aveam o echipa buna si eram sus in clasament. Era greu sa ma duc acolo sa salvez echipa. In schimb, antrenorul care a mers acolo a reusit sa ii tina in prima liga. Trebuie sa ai noroc sa fii dorit de o echipa mai buna. Esti compromis daca te duci si retrogradezi din prima", a spus Dan Petrescu la Telekom.

Antrenorul a marturisit ca a avut si in aceasta vara mai multe oferte din Championship si din Serie B, dar a ales sa ramana la CFR Cluj.

"Am avut multe oferte din Championship si din Serie B din Italia, dar erau de la echipe care se bateau la evitarea retrogadarii. Pe mine aceste oferte nu ma tenteaza. Ma pot duce la echipe din Championship sau din Premier League, dar la inceput de drum. Sa pot sa-mi fac eu echipa, strategia. Vreau sa merg la echipe cu obiective indraznete, care nu se bat la retrogradare".

Una dintre echipele care l-au dorit pe Dan Petrescu in aceasta vara este Huddersfield Town, conform presei din Anglia.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 600 de răniți. Imagini terifiante
BRAT