"Daca i-ar da 1,5 milioane pe an, de ce sa nu se duca?" Florin Tanase, tentat de un transfer in afara Europei?! Anuntul lui Becali 

"Daca i-ar da 1,5 milioane pe an, de ce sa nu se duca?" Florin Tanase, tentat de un transfer in afara Europei?! Anuntul lui Becali 

Florin Tanase este golgeterul Ligii 1 in acest sezon, cu 18 goluri. 

Capitanul celor de la FCSB ar putea pleca de la echipa in vara, Gigi Becali stabilindu-i un pret de minim 5 milioane de euro. 

In aceasta dimineata, Victor Becali a declarat ca nu ar fi exclus ca Florin Tanase sa accepte o oferta din America sau din Arabia Saudita, punctand ca avantajul arabilor in fata altor echipe din Europa este unul de natura financiara. 

"Orice fotbalist isi doreste sa evolueze intr-un campionat bun din Europa. Dar daca arabii i-ar da un salariu de 1,5 milioane de euro si s-ar intelege si cu patronul pentru transfer, de ce sa nu se duca? 

Mai bine sa mearga la o echipa din Belgia sau la o echipa mai mica din Italia si sa castige 1,6 milioane de euro in 4 ani? Dupa ce se lasa de fotbal, nu traieste din evolutii, ci din bani.

Iar dupa 30 de ani, fotbalistii mai au de trait inca vreo 40-50 de ani, asa ca asta e. Daca joci bine, arabii iti fac un salariu de 3 milioane. De ce sa joci in alta parte pe sute de mii?", a declarat Victor Becali la DigiSport. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies