CRITICI VIOLENTE pentru jucatorii de la FCSB: "Rupeti-va in p*** mea carnetele! Sa-ti ofere patronul luna de pe cer si tu sa fii mort in cada mi se pare penibil!"

CRITICI VIOLENTE pentru jucatorii de la FCSB: "Rupeti-va in p*** mea carnetele! Sa-ti ofere patronul luna de pe cer si tu sa fii mort in cada mi se pare penibil!"

FCSB a fost eliminata de Vitoria Guimaraes, scor 0-1. FCSB este astfel la a doilea sezon consecutiv in care nu prinde grupele niciunei competitii europene.

Prestatia dezamagitoare a celor de la FCSB, atat in Europa cat si in Liga 1, a starnit un val de reactii. Cristian Daminuta, fost jucator la Dinamo, Inter Milano sau Viitorul a avut o reactie extrem de violenta la adresa jucatorilor lui Becali.

Daminuta, in prezent jucator in ligile inferioare din Romania, i-a criticat in termeni duri pe Coman&Co.

"Rupeti-va in p*** mea carnetele si mergeti la sah! Imi pare rau pentru fotbalul romanesc. Ca de aia s-a ajuns aici. Ca la interviuri ai impresia ca toti sunt Messi si Ronaldo si ei nu stau in picioare. N-am postat niciodata nimic despre vreun jucator de fotbal, dar sa-ti ofere patronul luna de pe cer si tu sa fii mort in cada mi se pare penibil", a fost mesajul postat de Daminuta pe Facebook.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT