Coronavirus aduce COLAPSUL in Stefan cel Mare! Abandoneaza si LEGENDELE lupta? Dinamo este aproape sa ramana fara Talnar si Multescu! 

Coronavirus aduce COLAPSUL in Stefan cel Mare! Abandoneaza si LEGENDELE lupta? Dinamo este aproape sa ramana fara Talnar si Multescu! 

Dupa cazurile de coronavirus aparute la club, cei doi se gandesc sa renunte la rolurile pe care le au.

Dinamo este clubul din Romania cel mai puternic afectat atat de coronavirus, cat si de consecintele stipulate in protocoalele LPF. Dinamovistilor le-au fost deja amanate patru partide, de la reluarea sezonului, iar vremurile ce vin se anunta a fi grele spre imposibile pentru trupa din Stefan cel Mare.

In aceste conditii, gloriile chemate pentru a salva echipa de la retrogradare par si ele tentate sa renunte la lupta inainte de a o incepe. Conform Prosport, Gigi Multescu este extrem de nemultumit de situatia actuala si se teme ca nu are cum sa salveze echipa de la retrogradare fara 10 jucatori, dintre care 7 de baza! De asemenea, si Mattia Montini este suspectat ca ar fi contactat virusul, ceea ce ar mari lista la 11 jucatori bolnavi, dintre care 8 esentiali pentru Dinamo. 

Astfel, sefii s-au gandit la o solutie de compromis si au incercat sa il convinga pe Talnar, numit director tehnic, sa preia el rolul de antrenor in cazul in care pleaca Multescu, numai ca nici "Tantarul" nu vrea sa isi asume o potentiala retrogradare sau meciuri pierdute la scoruri astronomice din cauza lipsei titularilor. 

Totul depinde de rezultatele urmatoarelor teste, care vor fi desfasurate marti dimineata. Cei care vor iesi negativ, nu vor mai putea parasi cantonamentul de la Saftica pana la finalul sezonului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vaccinul dezvoltat de Moderna, eficiență de 93% la șase luni după a doua doză. Anunțul companiei
BRAT
Modifică setările cookies