Vineri 06 Aprilie 2018, 16:04

CFR, cu 2 ANTRENORI din vara? Replica GENIALA a lui Dan Petrescu cand a fost intrebat despre venirea lui Edi Iordanescu :)

Dan Petrescu este decis sa continue la CFR Cluj si din sezonul urmator.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Tehnicianul in varsta de 50 de ani a declarat la conferinta de presa dinaintea meciului cu Astra ca a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru prelungirea contractului, indiferent daca echipa va castiga sau nu titlul in acest an.

Dupa plecarea lui Edi Iordanescu de la Astra, echipa pe care CFR o intalneste in aceasta etapa, a aparut scenariul conform caruia fostul antrenor de la Giurgiu ar urma sa-i ia locul lui Petrescu la CFR.

Intrebat despre zvonurile conform carora Edi Iordanescu ar urma sa vina la CFR Cluj din vara, Dan Petrescu a avut un raspuns amuzant: "Daca CFR vrea sa aiba doi antrenori...".

CFR Cluj - Astra se va juca duminica, ora 20:45.2 comentarii
  • 7 2018
    Anti FCSB Știrea cu Edi Iordanescu, antrenor la CFR Cluj tot de voi jurnaliști de doi bani a fost creată, la comanda expresă a unui patron de club doar pentru a pune presiune. Oare când vom putea citi o știre reala , imparțiala, echidistanta? ????...
  • 7 2018
    Vio Bv dane...
BRAT