Cel mai bun marcator al lui Dinamo și-a luat rămas bun: ”A fost o călătorie infernală!”

Dinamo Goncalo Gregorio Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 14:47
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 14:47

Goncalo Gregorio (28 de ani) a fost cel mai bun marcator al lui Dinamo în sezonul recent încheiat, dar portughezul nu va mai continua la formația bucureșteană.

Dinamo a anunțat despărțirea de Goncalo Gregorio la finalul lunii mari. Tot atunci, ”câinii roșii” au anunțat că vor pleca și Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ie.

Goncalo Gregorio și-a luat rămas bun de la Dinamo

La câteva zile după ce plecarea sa de la Dinamo a fost anunțată, Goncalo Gregorio, golgheterul alb-roșilor din sezonul recent încheiat și-a luat la revedere de la suporterii lui Dinamo și de la foștii săi coechipieri prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

Așa cum toate poveștile au un început și un final, aceasta a ajuns la sfârșit. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit această șansă, celor doi antrenori și staff-ului tehnic pe care l-am avut și oamenilor care au crezut în mine. A fost o plăcere să joc pentru acest club uriaș, care va rămâne întotdeauna în inima mea.

A fost un sezon dificil, cu o echipă complet nouă și sunt fericit că am jucat peste 40 de meciuri, am marcat opt goluri și am avut două pase decisive pentru a ajuta echipa să își atingă obiectivul.

Le mulțumesc de asemenea celor care m-au primit cu brațele deschise și cu un zâmbet pe față, tuturor suporterilor care sunt mereu acolo pentru echipă și în mod deosebit colegilor mei pe care îi voi păstra în inimă toată viața.

A fost o călătorie infernală! Mersi frumos pentru tot, câine roșu pentru totdeauna”, a scris Goncalo Gregorio într-o postare pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @goncalogregg9

 

 

Atacantul portughez a ajuns la Dinamo în vara anului trecut și a bifat 41 de meciuri în tricoul ”câinilor roșii”, în care a reușit să înscrie opt goluri și să contribuie cu două pase decisive.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Goncalo Gregorio, conform Transfermarkt.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!