Ce a avut de zis Zeljko Kopic după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Zeljko Kopic Dinamo FK Csikszereda Miercurea Ciuc Ovidiu Burca Superliga Zeljko Kopic / Foto: Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 22:47
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 22:47

Dinamo București și-a asigurat locul în Superliga României pentru sezonul următor după o remiză, scor 0-0, în deplasare cu Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menținere/promovare. 

În prima manșă a barajului, disputată pe Arena Națională, Dinamo a învins cu 2-0 în fața „ciucanilor”. Dennis Politic, winger-ul de 24 de ani al grupării din Ștefan cel Mare, a fost eroul echipei și a marcat ambele goluri.

Meciul retur a fost unul echilibrat, ambele echipe au luptat cu înverșunare pentru fiecare minge. Defensiva solidă a dinamoviștilor a reușit să mențină tabela intactă și și-au asigurat astfel un rezultat care le permite să rămână în primul eșalon fotbalistic românesc.

  • Zeljko Kopic / Foto: Sport Pictures

Zeljko Kopic: "Toată lumea știe că nu aici trebuie să fie Dinamo"

După meci, Zeljko Kopic, tehnicianul "câinilor", a vorbit despre importanța menținerii echipei în Superliga. Croatul a ținut să îi dea credite și fostului antrenor, Ovidiu Burcă, care a promovat echipa în primul eșalon la finele stagiunii trecute.

„Sunt satisfăcut de faptul că am rămas în Superliga, acesta e cel mai important lucru. Dacă vorbesc despre aceste 90 de minute, nu am jucat bine. Am avut probleme în a ține de minge și a fost un meci dificil din punct de vedere mental. Nu a fost ușor să menținem aceeași energie după eșecurile din ultimele meciuri. Îi înțeleg pe jucători, de aceea sunt mulțumit de cele două rezultate obținute în meciurile de baraj.

Nu e momentul să vorbim despre viitorul meu, pentru că acum ne-am atins obiectivul, acela de a rămâne în Superliga. Pentru club a fost al patrulea an consecutiv cu probleme. Trebuie să discutăm despre tot și să evităm astfel de momente, pentru că acest club nu merită să treacă prin astfel de situații și să joace astfel de meciuri.

Cred că a fost o situație grea când am venit. Toată lumea știe că nu aici trebuie să fie Dinamo, dar când iei tot contextul în considerare, este un succes că am rămas în prima ligă. Vreau să spun că domnul Ovidiu Burcă este parte din acest 'succes', pentru că el a promovat echipa și a luptat cât a putut împreună cu staff-ul. Am dat totul pentru a îmbunătăți echipa, dar acum trebuie să vedem cum putem să o facem pe Dinamo mai bună”, a declarat Zeljko Kopic, la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!