Liga 1

Omul de bază al lui Laurențiu Reghecampf, încântat de jocul Craiovei: ”Vom face tot ce putem ca să ne batem la campionat”

Universitatea Craiova a terminat turul de campionat pe locul 3.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:06
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 09:08

Trupa din Bănie a fostsurclasată în prima parte a campionatului de FCSB și CFR, atât în clasament, cât și în meciurile directe. FCSB s-a impus cu 4-1 pe 25 iulie, iar CFR a câștigat întâlnirea directă cu 1-0.

Basarab Panduru, adus recent de Laurențiu Reghecampf în stafful său, consideră că Universitatea Craiova are șanse bune pentru a se lupta la titlu  în acest sezon.

"Eu zic că e totul ok. Suntem oameni care ştim ce trebuie să facem, toţi băieţii suntem foarte buni. Am spus că în zona arabă era mai greu, nevorbind engleza, cu portughez, da, mă înţelegeam cu brazilienii mai bine. Aici e normal că e mai uşor.

E puţin mai complicat, că fotbalul din ziua de azi e mai complicat. Văd jucători care preiau cu talpa, nu am văzut atâtea exterioare câte am văzut acum. Aştia sunt tinerii din ziua de azi. Ori trebuie să înţeleg eu asta, ori să-i fac eu să înţeleagă că exteriorul ăsta e bun în anumite momente. 

De ce e mai bine să joci simplu? Nu e bună preluarea cu talpa, că ai crampoane. Ce fotbalişti preiau mingea cu talpa? La sală merge, că ai talpa de cauciuc. Preluarea, pasa trebuie să fie ok. O să le explic, probabil că o să-i fac să înţeleagă. Uneori merge exteriorul, când aşa cere situaţia. Nu ai cum să joci doar cu exteriorul. Sunt foarte tineri unii dintre ei, mai tineri decât copiii mei. Nu te lasă nimeni azi să faci 'floricele' pe loc.

Ştiu de ce sunt acolo, să-i ajut. Nu sunt acolo să-i cert. Am grijă de toată lumnea, ajut pe toată lumea. Trebuie să se obişnuiască şi eu cu mine. Vor avea încredere în mine, uşor, uşor. Ce m-a surprins în bine e seriozitatea tuturor. Nu văd jucători care să nu fie serioşi. 

În ultimii doi ani, trei, Craiova a fost mereu candidată la titlu. De fiecare dată a câştigat CFR, tot CFR e pe primul loc şi e într-o situaţie foarte bună, chiar şi cu înjumătăţire. Vom face tot ce putem să ne batem la campionat, toţi oamenii sunt serioşi. E implicare totală", a spus Basarab Panduru pentru Telekom Sport

Modifică setările cookies